,

Best Seller

(1 customer review)

$31.50

SKU: BESTSELLER Categories: ,
Weight 0.72 kg

1 review for Best Seller

Effectiveness

100%

Quality

100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Avatar

    Rosaini

    GABUNGAN SET PENJAGAAN RAMBUT YANG BERJAYA REPAIR RAMBUT SAYA

    Dah guna since 2017, dari botol bulat yang selalu kena ciplak dari orang yg tak bertanggungjawab sehinggalah ke botol premium ni. Rambut saya dulu rasa mcm sabut kelapa, keras, serabut..solusinya cuma potong pendek. Tapi itu dulu. Sejak kenal dengan Shampoo Santan MyHomeLab terutama yg terkini versi Premium ni, rambut saya dah ‘dengar kata’ dan tak degil macam dulu. Lembut je rambut lepas cuci menggunakan set ni, wangi pulak tu.
    Thank you MyHomeLab kenalkan saya produk super duper best ni

    November 30, 2022

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Effectiveness
Quality